Passa al contingut principal

LA FEINA DELS GRUPS


QUE FAN ELS GRUPS?



Durant aquestes últimes setmanes els diferents grups de projecte han estat treballant en un vídeo sobre els diferents mesos de l'any mil. Cada grup ha fet un vídeo sobre el seu tema utilitzant recursos com els cromes i utilitzant vestimenta de l'època.
Abans de gravar els diferents grups han hagut de fer un guió literari, guió tècnic i un storyboard. Els ha servit per ajudar-los a grabar el seu curtmetratge. Al final s'han aconseguit molts bons resultats i vídeos molt treballats.
Després de gravar un grup que va més avançat  han hagut de editar es vídeos i enganxar els cromes als diferents vídeos.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ELS ESCUTS I ELS LEMES DE CADA GRUP

Com si de l'Edat Mitjana es tractés, cada grup a l'interior del projecte ha de crear el seu escut i el seu lema. Aquests escuts i aquests lemes són la seva identificació, el seu dni digital amb el qual publiquen i exposen els seus treballs. Aquí teniu el conjunt dels escuts i els lemes que s'han realitzat durant el curs 2016-2017.

ENTREVISTES A DIFERENTS GRUPS

LES ENTREVISTES COM A EINA PER CONÈIXER LA FEINA DELS GRUPS Molts cops, quan treballes amb grups aïllats resulta molt difícil conèixer de primera mà quin és el dia a dia dels altres grups. És per aquest motiu que des del grup F hem volgut realitzar diferents entrevistes que ens permetin conèixer la realitat d'alguns dels grups. ENTREVISTA GRUP NUM. 24 ENTREVISTA GRUP NUM. 28 (Entrevista aleatòria realitzada a un dels grups de projecte) Quin mes heu escollit? Juny Sobre que tracte? Sobre la creença dels Deus i les Bruixes. Quin tema esteu fent? El pecat més comú  de ser una bruixa. Quina és la part que més t’ha agradat? Fer l’storyboard. Per què heu escollit aquests mesos? Perquè és l’aniversari d’un component del grup, i ens semblava interesant. Quines idees teniu pensades per fer el croma? No farem croma. Com us disfresareu? Amb roba de la època. Quins personatges fareu? Dos enterradors, policia, una tribu i un rei. moltes grà